Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 27.6.2018 alkaen

Taikapuodin tukkuverkkokauppa
Taikapuoti
Rauhanpolku 9,
85100 Kalajoki

050 502 1355
tukku@taikapuoti.fi

Myymme tuotteitamme jälleenmyyjille Suomessa ja EU:n alueella. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat jälleenmyyjien sisäänostohintoja ja ne on ilmoiettu ALV 0 %  mukaisesti. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaaminen
Verkkokauppamme toimii osoitteessa taikapuoti.fi. Tilauksen voit tehdä kirjautumalla sisään omilla tunnuksilla verkkokauppaan ja lisäämällä tuotteita ostoskoriin. Tilaaminen onnistuu myös sähköpostitse tukku@taikapuoti.fi. Myyntiedustaja auttaa mielellään tilausten hoitamisessa.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
– tilatut tuotteet
– tuotteiden yksittäiset hinnat
– viivakoodit
– toimituskulujen hinnat

Voi tarkastella tilaushistoriaasi myös verkkokaupassamme Oma tili -osiossa. Näet siellä aina myös uusimman tilauksen.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan laskulla ja maksuaika on 14vrk netto. Laskut toimitetaan sopimuksen mukaisesti paperisena, sähköisesti tai sähköpostitse.

Toimitusaika
Tuotteet toimitetaan noin viikon kuluessa tilauksesta. Poikkeavissa tilanteissa otamme sinuun yhteyttä.

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimitamme tuotteemme pääsääntöisesti Kiitolinjalla. Toimituskulut ovat 20€ alv 0%. Jos tilauksen arvo ylittää 600€ alv 0%, tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Palautus ja vaihto
Palautettavien tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja täysin myyntikuntoisia. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautusta soittamalla numeroon 050 502 1355 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tukku@taikapuoti.fi.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä reklamaatiot
Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana, viallisesta tuotteesta  on tehtävä merkintä rahtikirjaan ja reklamaatio Taikapuodille lähettämällä sähköpostia tukku@taikapuoti.fi tai  soittamalla 050 502 1355.

Jos tuote oli muuten virheellinen tai väärä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tukku@taikapuoti.fi. Virheistä tulee ilmoittaa välittömästi ja viimeistään 14 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Taikapuoti käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Taikapuoti sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.